LICOR DE MORES

La recepta que he seguit, però modificant la quantitat d’almívar, és del bloc : La Cucharina Mágica.

Ingredients:
– 1 litre d’alcohol de 96 graus
– 1 kg de móres
– 1 litre i mig d’aigua
– 850 g de sucre
– 1 canya de canyella
– 1 pela de taronja

Primer de tot netegem molt bé les móres, i mentre s’escorre l’aigua de rentar-les, posem el litre i mig d’aigua amb el sucre, la canyella i la pela taronja al foc, i anem remenant fins que el sucre estigui desfet i després esperem que bulli i ho deixem bullir uns 10 minuts.

Es treu del foc i es deixa refredar.  En un pot gran amb tap es posa l’alcohol, les móres, l’almívar, la canyella i la pela de taronja i es deixa uns 10 dies macerant abans de colar les móres i posar el licor dins les ampolles. Aquest licor es pot tastar només fer-ho, però es millor deixar-ho reposar a l’ampolla almenys 3 mesos i contra més temps porta, més bo està.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s